Free Porn
xbporn
More
  HomeK Pop K DramaTrack Joong Ki Luahkan Rasa Sayangnya Kepada Isterinya, Bersuara Tentang Khabar angin,...

  Track Joong Ki Luahkan Rasa Sayangnya Kepada Isterinya, Bersuara Tentang Khabar angin, Dan Banyak Lagi

  Kongsikan artikel ini


  Track Joong Ki telah menghiasi muka depan GQ Korea!

  Dalam gambar bergambar itu, Track Joong Ki menarik perhatian dengan suasananya yang matang lagi muda yang turut dipamerkan menerusi lakonannya dalam drama hit JTBC “Dilahirkan Semula Kaya” tahun lepas.

  Sebelum ini pada Disember 2022, pelakon itu mengejutkan peminat dengannya perkahwinan pengumuman bersama berita kehamilan isterinya. Dalam temu bual selepas penggambaran foto itu, Track Joong Ki meluahkan rasa sayang yang mendalam terhadap isterinya Katy Louise Saunders dengan berkongsi, “Jika saya perlu menjelaskan jenis orang Katy, saya boleh memberitahu anda banyak cerita tentang orang yang baik. dia. Tetapi kerana temuduga hari ini terhad dari segi masa dan ruang, saya tidak akan dapat memberitahu anda segala-galanya. Ringkasnya, dia adalah seorang kawan yang memberi saya kepercayaan dalam banyak aspek. Sebagai contoh, terdapat pemikiran dan falsafah yang biasa saya miliki, dan dia adalah seorang wanita yang meyakinkan saya bahawa ia adalah betul. [She is] kawan yang sering memberitahu saya, ‘Itu bunyinya seperti awak.’”

  Track Joong Ki turut bercakap mengenai khabar angin mengenai isterinya sebagai ibu tunggal. Pelakon itu berkongsi, “Pada mulanya, saya baik-baik saja. Ia adalah kejadian setiap hari untuk kami, dan walaupun ramai orang tahu mengenainya, cinta kami tidak akan berubah. Tetapi kemudian, apabila cerita-cerita yang tidak masuk akal itu terus berkembang, saya marah secara jujur. Kecuali nama universiti yang dia hadiri (Universiti Milan Bocconi), tiada khabar angin itu benar.”

  Track Joong Ki juga menyebut, “Apabila kemarahan saya semakin meningkat, Katy memberitahu saya, ‘Anda tidak perlu marah dengan orang-orang ini.’ Saya tidak boleh bercakap banyak mengenainya di sini, tetapi dia adalah orang yang begitu. Dia membimbing saya ke arah yang positif dan mengimbangi saya.”

  Track Joong Ki mengenangkan hari dia mengumumkan perkahwinannya kepada peminatnya dengan berkongsi, “Hari itu, saya mendaftarkan perkahwinan kami dan terus ke pembacaan skrip dan gosa (ritual tradisional Korea untuk mendoakan nasib baik apabila memulakan acara besar) tapak untuk filem ‘Nama saya Loh Kiwan.’ Katy dan saya makan malam lewat bersama-sama selepas selesai bekerja. Hari itu sangat sibuk.”

  Gambar dan temu bual penuh Track Joong Ki akan tersedia dalam edisi Mac GQ Korea.

  Tonton Track Joong Ki dalam “Reborn Wealthy” di bawah!

  Menonton sekarang

  Sumber (1)


  Bagaimanakah artikel ini membuatkan anda rasa?  Supply hyperlink

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read