Free Porn
xbporn
More
  HomeBollywoodPada Hari Lahir Navya Naveli Nanda, BFF Shanaya Kapoor Mendedahkan Nama Panggilannya...

  Pada Hari Lahir Navya Naveli Nanda, BFF Shanaya Kapoor Mendedahkan Nama Panggilannya yang Comel. Lihat Siaran

  Kongsikan artikel ini

  Pada Hari Lahir Navya Naveli Nanda, BFF Shanaya Kapoor Mendedahkan Nama Panggilannya yang Comel. Lihat Siaran

  Shanaya Kapoor berkongsi gambar ini. (ihsan: shanayakapoor02)

  New Delhi:

  Cucu perempuan Amitabh Bachchan, Navya Naveli Nanda sedang menyambut hari lahirnya yang ke-25 hari ini (6 Disember) dan pada kesempatan ini, dia menerima ucapan khas daripada BFF Shanaya Kapoor. Dia berkongsi kolaj gambar di cerita Instagramnya di mana mereka boleh dilihat ketawa terbahak-bahak. Shanaya kelihatan cantik dalam crop prime putih dan seluar denims biru, manakala Navya kelihatan cantik dalam prime kelabu yang dipadankan dengan seluar hitam. Bersama-sama gambar comel, Shanaya menggugurkan nota hari jadi manis yang berbunyi mendedahkan nama samarannya “Navlooo”. Dia menulis, “Selamat Hari Lahir Navloo saya. Saya sayang awak!” diikuti dengan emotikon hati.

  Di sini lihat:

  q4s097lg

  Shanaya Kapoor dan Navya Naveli Nanda berkongsi ikatan rapat dan sering dilihat melepak bersama. Bercakap mengenainya, Shanaya yang menyambut ulang tahun ke-23 pada 1 November lalu berkongsi gambar-gambar perayaan di Instagram. Dalam banyak-banyak gambar, kita boleh lihat Navya duduk di sebelah Shanaya.

  Di sini lihat:

  Shanaya Kapoor bersedia untuk membuat debut Bollywoodnya dengan Karan Johar Bedhadak. Diterajui oleh Shashank Khaitan, filem ini turut dibintangi oleh Gurfateh Pirzada dan Lakshay Lalwani. Filem ini akan ditayangkan pada awal tahun depan.

  Sementara itu, Shanaya Kapoor terus melayan keluarga Instanya dengan gambar dirinya yang menakjubkan. Beberapa hari lalu, dia berkongsi gambar gembira dirinya di Instagram dan menulis kapsyen sebagai “Saya memilih gembira.”

  Di sini lihat:

  Kembali kepada gadis hari jadi Navya Naveli Nanda, dia adalah cucu kepada Amitabh Bachchan dan Jaya Bachchan. Dia adalah anak kepada Shweta Bachchan dan Nikhil Nanda. Dia juga mempunyai abang Agastya Nanda, yang akan membuat debut Bollywood dengannya Arkitek.

  Video Pilihan Hari Ini

  Selesai Dengan Pageant Filem Laut Merah, Shah Rukh Khan Kembali Ke Mumbai

  Supply hyperlink

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read