Free Porn
xbporn
More
  HomeHollywoodKirstie Alley Meninggal Dunia Kerana Kanser; Pelakon Pemenang Anugerah Emmy Was71

  Kirstie Alley Meninggal Dunia Kerana Kanser; Pelakon Pemenang Anugerah Emmy Was71

  Kongsikan artikel ini


  Kirstie Alley, pelakon veteran yang menang telah dicalonkan untuk lapan Anugerah Emmy atas kerjayanya yang terkenal dan mengagumkan, telah meninggal dunia selepas pertempuran singkat, berani dan peribadi dengan kanser.

  Dia berumur 71 tahun.

  Dalam satu kenyataan kepada People Magazine, anak-anak bintang itu, True dan Lillie, mengesahkan perkembangan tragis itu.

  Kirstie Alley menghadiri tayangan perdana Quiver Distribution “The Fanatic” di Teater Mesir pada 22 Ogos 2019 di Hollywood, California. (Foto oleh Amy Sussman/Getty Images)

  “Kami sedih untuk memaklumkan anda bahawa ibu kami yang luar biasa, garang dan penyayang telah meninggal dunia selepas bertarung dengan kanser, baru-baru ini ditemui,” kata mereka dalam mesej ini.

  “Dia dikelilingi oleh keluarga terdekatnya dan bertarung dengan kekuatan yang hebat, meninggalkan kami dengan kepastian kegembiraan hidup yang tidak berkesudahan dan apa sahaja pengembaraan yang menanti.

  “Seperti ikonik dia di skrin, dia adalah ibu dan nenek yang lebih hebat.”

  BOREHAMWOOD, ENGLAND – 10 SEPTEMBER: Naib juara Kirstie Alley diusir semasa final Celebrity Big Brother 2018 di Elstree Studios pada 10 September 2018 di Borehamwood, England. (Foto oleh Stuart C. Wilson/Getty Images)

  Alley meningkat kepada kemasyhuran skrin kecil yang besar sebagai watak Rebecca Howe dalam sitkom legenda Cheers.

  Dia membintangi rancangan itu dari 1987 hingga 1993 dan memperoleh Emmy dan Golden Globe untuk penggambaran ini pada tahun 1991.

  Pelakon itu juga melabuhkan sitkom Veronica’s Closet dan muncul dalam rancangan popular seperti Drop dead Gorgeous, Hot In Cleveland dan Scream Queens.

  NEW YORK, NY – 05 JANUARI: Pelakon Kirstie Alley menghadiri tayangan perdana “Girls” musim empat siri di Muzium Sejarah Alam Amerika pada 5 Januari 2015 di New York City. (Foto oleh Jamie McCarthy/Getty Images)

  Meneruskan kenyataan mereka petang ini, adik-beradik yang disebutkan di atas memetik “semangat dan semangat hidup ibu mereka, anak-anaknya, cucu-cucu dan haiwannya yang banyak, apatah lagi kegembiraan abadinya mencipta, tiada tandingannya dan membuatkan kami terinspirasi untuk menjalani kehidupan sepenuhnya. sama seperti yang dia lakukan.”

  Mereka juga mengucapkan terima kasih kepada “pasukan doktor dan jururawat yang luar biasa” di Pusat Kanser Moffitt” dan membuat kesimpulan:

  “Kami berterima kasih atas kasih sayang dan doa anda dan meminta anda menghormati privasi kami pada masa yang sukar ini.”

  Tidak jelas pada masa ini jenis kanser yang meragut nyawa Alley.

  NEW YORK, NY – DISEMBER 03: Pelakon Kirstie Alley menghadiri parti perdana “Kirstie” di Harlow pada 3 Disember 2013 di New York City. (Foto oleh Robin Marchant/Getty Images)

  Rakan baik Alley, John Travolta, yang muncul bertentangan dengan mendiang aktres dalam filem Look Who’s Talking, memberi penghormatan kepada rakan rapatnya di media sosial berikutan berita kematiannya.

  “Kirstie adalah salah satu hubungan paling istimewa yang pernah saya alami. Saya sayang awak Kirstie,” dia berkongsi bersama foto Alley.

  Menambah Travolta:

  “Saya tahu kita akan berjumpa lagi.”

  Pada tahun 2013, Alley membintangi sitkomnya sendiri berjudul Kirstie.

  Antara kredit lakonannya yang terakhir termasuk penampilan 2019 di The Goldbergs dan filem TV 2020 You Can’t Take My Daughter.

  Dia juga merupakan sebahagian daripada The Masked Singer awal tahun ini

  Pada tahun 2010, hidupnya dikisahkan dalam siri TV realiti A&E Kirstie Alley’s Big Life.

  Alley juga bertanding pada musim 12 Dancing with the Stars dan memenangi Emmy keduanya untuk watak Sally Goodson dalam David’s Mother pada tahun 1994.

  NEW YORK, NY – 27 JANUARI: Kirstie Alley menghadiri Ballroom Birthday Bash Maksim Chmerkovskiy di Hammerstein Ballroom pada 27 Januari 2012 di New York City. (Foto oleh Theo Wargo/Getty Images)

  Kami mengucapkan takziah kepada rakan-rakan, ahli keluarga dan orang tersayang Kirstie Alley.

  Semoga dia berehat dengan tenang.  Source link

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read