Free Porn
xbporn
More
  HomeKesihatanEMPAT ‘SUPERMAN’ JALAN RAYA DITAHAN

  EMPAT ‘SUPERMAN’ JALAN RAYA DITAHAN

  Kongsikan artikel ini


  Aksi ‘superman’ empat lelaki menunggang motosikal secara berbahaya di daerah ini mengundang padah apabila ditahan polis pada Ahad. Menurut Ketua Polis Daerah Port Dickson, Superintenden Aidi Sham Mohamed, kesemua mereka berusia antara 19 hingga 28 tahun itu ditahan dalam Ops Samseng Jalanan.

  Bahagian Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik Ibu Pejabat Polis (IPD) Port Dickson telah mengesan empat lelaki melakukan aksi merbahaya ala superman dengan meniarap di atas motosikal di atas jalan raya di kawasan pentadbiran IPD Port Dickson. Aksi tersebut bukan saja berbahaya kepada diri sendiri, tetapi juga orang lain. Kesemua mereka telah ditahan dan dibawa ke IPD Port Dickson untuk siasatan lanjut mengikut Seksyen 42(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

  Polis sangat komited dalam membanteras budaya tidak sihat dalam kalangan pengguna jalan raya yang mengganggu gugat kelestarian pengguna jalan raya lain. Keselamatan pengunjung yang memandu atau menunggang kenderaan masuk ke Port Dickson sebagai daerah pelancongan terkenal adalah sangat dititikberatkan.

  Sumber: Sinar Harian

  Supply hyperlink

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read