Free Porn
xbporn
More
  HomeBollywoodDi dalam Perkahwinan Impian Gautham Karthik Dan Manjima Mohan: "Kini Dan Selamanya"

  Di dalam Perkahwinan Impian Gautham Karthik Dan Manjima Mohan: “Kini Dan Selamanya”

  Kongsikan artikel ini


  Di dalam Perkahwinan Impian Gautham Karthik Dan Manjima Mohan: 'Kini Dan Selamanya'

  Gautham Karthik bersama Manjima Mohan. (ihsan: gauthamramkarthik)

  New Delhi:

  Gautham Karthik dan Manjima Mohan berkahwin hari ini (28 November) di Chennai. Pasangan itu, dalam catatan Instagram bersama, berkongsi gambar-gambar indah dari perkahwinan mereka, kelihatan comel bersama. Dalam imej, Gautham kelihatan kacak dalam pakaian tradisional, kemeja putih dan mundu, manakala Manjima kelihatan cantik dalam saree putih pudar dengan sempadan emas. Dia menambah penampilannya dengan perhiasan emas. Pada imej pertama, pasangan pengantin baru ini gembira bergambar di hadapan kamera, manakala dalam imej kedua, mereka tidak boleh melepaskan pandangan mereka antara satu sama lain. Dalam kapsyen, mereka menulis, “Kini dan selamanya,” diikuti dengan emotikon hati.

  Tidak lama selepas Gautham Karthik dan Manjima Mohan berkongsi siaran itu, rakan industri mereka membanjiri ruangan komen. Shibani Dandekar menurunkan emotikon hati di bahagian komen. Anupama Parameswaran mengulas, “Tahniah,” diikuti dengan emotikon hati dan api. Niharika Konidela menulis, “Tahniah Besar mendoakan anda semua hanya kehidupan yang paling penyayang dan bahagia di hadapan!”

  Di sini lihat:

  Menjelang perkahwinan mereka, Gautham berkongsi video di pemegang Instagramnya yang menawarkan gambaran sekilas ke dalam sesi foto pra-perkahwinan mereka. Dalam kapsyen, dia menurunkan emotikon hati hijau.

  Di sini lihat:

  Lihat gambar dari album foto pra-perkahwinan mereka di bawah:

  Gautham Karthik dan Manjima Mohan membuat hubungan mereka di Instagram rasmi dengan berkongsi siaran comel untuk satu sama lain. Semak siaran di bawah:

  Pelakon Tamil Gautham Karthik dan Manjima Mohan jatuh cinta antara satu sama lain pada set filem 2019 mereka Devarattam.

  Di hadapan kerja, Gautham akan dilihat seterusnya Pathu Thala dan 16 Ogos 1947. Sebaliknya, Manjima akan dilihat masuk Malam Wanita 31 Oktober.

  Video Pilihan Hari Ini

  “Bahut Achcha Hai,” Balas Sonam Kapoor Apabila Ditanya Mengenai Baby Vayu

  Source link

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read