Free Porn
xbporn
More
  HomeHollywoodCeline Dion Menghidapi Sindrom Orang Kaku & Membatalkan Lawatan – Kehidupan Hollywood

  Celine Dion Menghidapi Sindrom Orang Kaku & Membatalkan Lawatan – Kehidupan Hollywood

  Kongsikan artikel ini


  celine dion  Lihat galeri  Kredit Gambar: MEGA

  Celine Dion54, telah membatalkan tarikh 2023 Eropah akan datang dia keberanian jelajah dunia kerana masalah kesihatannya yang berterusan. Dia akhirnya mendedahkan diagnosis kesihatannya, iaitu penyakit yang tidak boleh diubati yang dipanggil Sindrom Orang Kaku. Celine “Saya minta maaf kerana saya mengambil masa yang lama untuk menghubungi awak,” kata Celine dalam sebuah Instagram video. “Saya sangat merindui anda semua dan saya tidak sabar untuk berada di atas pentas bercakap dengan anda secara peribadi. Seperti yang anda tahu, saya sentiasa menjadi buku terbuka dan saya tidak bersedia untuk mengatakan apa-apa sebelum ini. Tetapi saya sudah bersedia sekarang. Saya telah lama berhadapan dengan masalah kesihatan saya dan sememangnya sukar bagi saya untuk menghadapi cabaran ini dan bercakap tentang semua yang telah saya lalui. Baru-baru ini, saya telah didiagnosis dengan gangguan saraf yang sangat jarang dipanggil sindrom orang kaku, yang menjejaskan sesuatu seperti satu dalam sejuta orang.”

  Celine menjelaskan bahawa Sindrom Orang Kaku telah menyebabkan dia mengalami kekejangan, yang telah menjejaskan “kehidupan sehariannya,” daripada berjalan kepada boleh menggunakan pita suaranya untuk menyanyi. Dia kemudian mengesahkan bahawa dia belum bersedia untuk memulakan semula lawatannya di Eropah, yang sepatutnya bermula pada Februari 2023. “Saya mempunyai pasukan doktor yang hebat yang bekerja bersama saya untuk membantu saya menjadi lebih baik, dan anak-anak saya yang berharga, yang menyokong saya dan memberi saya harapan,” Celine memberi jaminan kepada peminat. “Saya bekerja keras dengan ahli terapi perubatan sukan saya setiap hari untuk membina semula kekuatan dan keupayaan saya untuk beraksi semula.”

  celien dion
  Celine Dion membuat persembahan. (MEGA)

  Namun, dia tidak menyembunyikan fakta bahawa ini adalah “perjuangan” untuknya, terutamanya kerana ia menghalangnya daripada melakukan perkara yang paling dia suka: menyanyi. Celine hampir menangis ketika dia bercakap dengan peminatnya. “Saya sangat rindukan awak. Saya rindu melihat anda semua, berada di atas pentas, membuat persembahan untuk anda,” sambungnya. “Saya sentiasa memberi 100 peratus apabila saya membuat persembahan, tetapi keadaan saya tidak mengizinkan saya melakukannya sekarang. Untuk saya menghubungi anda semula, saya tidak mempunyai pilihan selain menumpukan perhatian kepada kesihatan saya pada masa ini dan saya mempunyai harapan bahawa saya berada di jalan menuju pemulihan. Itulah tumpuan saya dan saya melakukan segala yang saya boleh untuk memulihkan diri.”

  Celine terpaksa membatalkan tarikh lawatan lain awal tahun ini kerana kekejangan ototnya yang teruk. Dia juga terpaksa menangguhkan tugas residensi terbarunya di Las Vegas pada musim gugur 2021 kerana masalah kesihatan. Walau bagaimanapun, pada tahun 2023, Celine kehendak berada di skrin besar, seperti dia bintang dalam filem baru Cinta Lagi bersama Sam Heughan dan Priyanka Chopra.

  Pada Januari 2016, Celine kehilangan suaminya, Rene Angelil, kepada kanser tekak. Dia dan Rene ada tiga anak lelaki bersama-sama: Rene-Charles21, dan kembar Nelson dan Eddy12.

  Source link

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read