Free Porn
xbporn
More
  HomeBollywoodAkshay Kumar mendedahkan penampilan pertamanya sebagai Chhatrapati Shivaji Maharaj; netizen berkata,...

  Akshay Kumar mendedahkan penampilan pertamanya sebagai Chhatrapati Shivaji Maharaj; netizen berkata, ‘Rahega to Bala hi’

  Kongsikan artikel ini  Akshay Kumar telah memulakan jadual pertama pengarah Mahesh Manjrekar‘s upcoming Marathi period drama Vedat Marathe Veer Daudle Saat. Pelakon itu telah mendedahkan penampilan pertamanya sebagai Chhatrapati Shivaji Maharaj tetapi netizen tidak bersedia menerima dia membawakan watak The Great Maratha King di skrin besar. Baca Juga – Alia Bhatt kepada Shah Rukh Khan: Gaji tahunan pengawal peribadi selebriti Bollywood akan membuatkan anda terkejut

  Dalam video pandangan pertama, Akshay dilihat berpakaian seperti Chhatrapati Shivaji Maharaj dan berjalan ke arah kamera dari darbarnya. Video itu disokong oleh bunyi latar belakang dramatik orang yang melaungkan Jai Bhavani Jai Shivaji. Dia dilihat membawa pandangan yang sengit semasa dia berjalan di tanjakan. Baca Juga – Berita Hiburan Hari Ini: Akshay Kumar kembali ke Hera Pheri 3, Deepika Padukone untuk memperkenalkan trofi Piala Dunia FIFA 2022 dan banyak lagi

  Walau bagaimanapun, ramai orang tidak dapat mengaitkan Akshay dalam peranan The Great Maratha King. Netizen mula meninjau Khiladi Kumar kerana memainkan pelbagai watak sejarah dan gagal untuk meyakinkan penonton. Walaupun ada yang memintanya untuk tidak menyelesaikan keseluruhan penggambaran dalam masa 40 hari, ada yang mengatakan bahawa tidak kira Akshay memainkan Samrat Prithviraj atau Chhatrapati Shivaji Maharaj, dia akan kekal hanya Balawatak yang dimainkannya Seisi rumah 4. Baca Juga – Hera Pheri 3: Akshay Kumar akan kembali sebagai Raju di tengah-tengah laporan Kartik Aaryan menggantikan bintang OG?

  “Ye movie ko 40 din me khatam mat karo sir, thoda time aur effort dijiye. Bhagwan ka darja dete hai log Chatrapati Shivaji maharajji ko,” komen seorang pengguna. Pengguna lain menulis, “Akshay tidak sesuai untuk gulungan Raja Besar chhatrapati shivaji maharaj.” Diikuti oleh pengguna lain yang berkata, “Yahi prithivi Raj banega… Yahi shivaji banega… Lakonan housefull waleee karega .. rahega to ye Bala hee.. koi aur pelakon llao na Bollywood walo.”

  Terdahulu, Akshay membuat pengumuman filem itu dengan berkongsi gambar dirinya melihat gambar Chhatrapati Shivaji Maharaj. Dia menulis kapsyen dalam bahasa Hindi bahawa dia telah memulakan penggambaran untuk filem itu pada hari Isnin dan berbesar hati untuk memainkan peranan itu.

  Filem itu, yang diterbitkan oleh Vaseem Qureshi, bukan sekadar cerita, atau laungan perang; ia adalah kisah kejayaan Hindavi Swarajya dan kisah pengorbanan yang mulia dan tidak mementingkan diri sendiri. Barisan pelakon terdiri daripada Jay Dudhane, Utkarsha Shinde, Vishal Nikam, Virat Madke, Hardik Joshi, Satya, Akshay, Nawab Khan dan Praveen Tarde. Diarahkan oleh Mahesh Manjrekar, filem ini merupakan persembahan Qureshi Production dan bersedia untuk ditayangkan di pawagam pada Diwali 2023 dalam bahasa Marathi, Hindi, Tamil dan Telugu.

  Nantikan BollywoodLife untuk mendapatkan scoop dan kemas kini terkini daripada Bollywood, Hollywood, Selatan, TV dan Siri Web.
  Klik untuk menyertai kami Facebook, Twitter, Youtube dan Instagram.
  Ikuti juga kami Facebook Messenger untuk kemas kini terkini.


  Source link

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read